2015. június 18., csütörtök

Fehér Isten lesántult


Sajnos. Balesetek mindenkivel előfordulnak, még vele is. Most nagyon jó kutya szegényem...
Tegnap annyira rohangálhatott vagy rosszul léphetet, nem tudni mi, de valami történt a bal mancsával. Hála égnek, röntgen nem mutatott törést. Tatán voltunk vele, állatorvosi ellátásban részesült, erősen pihenés javallott. Amit ő roppant komolyan is vesz, kérem szépen!

Rohanva és kimerevítve


Autóból fotózni manuális móddal, hát hogyan is fogalmazzak... Nem az, hogy nehéz, mert csak egy gombot kell lenyomni, de, hogy a kép tényleg sikerüljön egy olyan helyzetben, ahol gyakorlatilag minden változik, nos, az már érdekes. Magam se hiszem, de van, ami sikerült.


Egy dolog, hogy ezek jól néznek ki, de ez csak három. A sokból. Mindegy, próbának jó volt, majd legközelebb :D
Ahol viszont többet lehet ”lövöldözni”, az egy olyan felület, ami álló, de mégis változik. Na, mi az? Tóóóó! :D Jó, ez 52ar volt, de ha belegondolsz, akkor nem annyira. Tehát, ha a tóparton vagy és lövöldözni van kedved, akkor fogj meg egy követ, dobd fel olyan magasra, amilyenre csak tudod és fülelj, majd csatt! Vagy próbálgasd neked hogyan jönne össze ;)

Délutáni karikás nap


Jaja, létezik ilyen is :D
Hivatalos nevén Halo jelenség, görögül ἅλως - ezt úgy Googleztam össze neked - ami a pehely vagy fátyolfelhőzeten alakul ki 8-12 m magasságban. Jégkristályok okozzák, amikor visszaverik a fényt. Nem mászunk bele a témában, nyugi, inkább csak szimplán megmutatom én hogyan láttam ma délután az egyik óriás lábánál